Jognyilatkozat

A weboldalon található információk kizárólag általános, tájékoztató jellegűek.

A megadott információkat IQ Home Kft. közli és mivel mi törekszünk arra, hogy az információk naprakészek és helyesek legyenek, nem vállalunk semminemű garanciát – kifejezett vagy vélelmezett – a teljességre, pontosságra, megbízhatóságra, alkalmasságra vagy rendelkezésre állásra a weboldal tekintetében vagy a weboldalon elérhető bármely céllal megadott információ, termék, szolgáltatás vagy kapcsolódó grafika. Emiatt bármi, amit ezen információkra alapoz szigorúan az Ön saját felelősségére történik.

NYÁK Futár weboldal használatával semmilyen esetben nem vagyunk felelősök semmilyen veszteségért vagy kárért – beleértve korlátozás nélkül a közvetett vagy következményes károkat vagy veszteségeket -, vagy bármiféle adatvesztésből vagy azok kinyeréséből, vagy azokkal összefüggésben felmerülő károkért vagy veszteségekért.

Weboldalunkon keresztül eljuthat más weboldalakra is, melyek nem állnak IQ Home Kft. ellenőrzése alatt. Nem ellenőrizzük ezen oldalak természetét, tartalmát és elérhetőségét. Bármely hivatkozás felvétele nem feltétlenül jelenti ajánlásunkat vagy azt, hogy támogatjuk az ott közölt álláspontokat.

Mindent erőfeszítést megteszünk, hogy a weboldal megfelelően működjön. Azonban IQ Home Kft. nem vállal felelősséget amennyiben a weboldal rajtunk kívül álló technikai okok miatt átmenetileg nem érhető el.